Jump to content

Simplicity
FORUMS

Lacoste

Beginners guide for non English speakers in Hungarian language

Recommended Posts

Lacoste    5

Beginners guide for non / bad English speakers

(in Hungarian language)

 

Először is szeretnék üdvözölni mindenkit a magyar nyelvű „Tutorial” fórumon.

Első sorban szeretném mindenkinek javasolni az alap „Yes show me the tutorial”-t amelyet a szerver csatlakozásakor felkínálnak. A legfontosabb dolog, hogy ez a szerver 99% ban egy PVM szerver, ami azt jelenti, hogy „szinte” nincs PVP.

 

 

·        AFK Zones: Ezen a szerveren összesen 3 különböző felhasználóval is bejelentkezhetsz. Ebből 2-vel farmolhatsz problémamentesen az AFK-Zónában, illetve: home (Edgeville) ben.

·        Events: Nagyon sok Event van ennek köszönhetően, hogy ez egy PVM szerver. Az event listát az ::events paranccsal nyithatjuk meg.

·        Shops: Alapvetően, mint minden RSPS szerveren vannak a normál shopok ::shops melyekben az alapvető felszerelésekhez lehet jutni. De ezen a szerveren megtalálhatóak a GE illetve egy „PoS” nevezetű rendszer mellyel könnyedén túladhatsz és vehetsz dolgokat a többi játékostól.

·        Teleports: ::tp - ::teleport paranccsal illetve a  teleport.PNG.ab237c2cb2d248167fb05370f512d318.PNG- ikonra kattintva kiválaszthatjuk hova / melyik „Boss”, etc. – szörnyhöz szeretnénk tele portálni.

·        Skills: Az alapvető „Combat” skill-eket a ::train  paranccsal eljutva a „Rock Crabs” ekhez melyekkel egyszerűen léphetünk szinteket. Az összes többi Skilleket pl.: Mining, Woodcutting, etc. egyszerűen az ikonokra kattintva eljuthatunk azokra a helyekre, ahol könnyedén szinteződ hetünk.

·        Drops:  ::drops Feldob egy olyan ablakot melyben rákereshetünk a kiszemelt szörnyre és megnézhetjük mely dolgokat dob nekünk megölésük után.

·        Parancsok: Minden egyéb parancsokhoz, segítség kéréshez akár bármilyen más szörny vagy kellék segédlethez a ::commands paranccsal rákereshetünk.

·        Rendszerbeállítás:  settings.PNG.58f5d5c7debc0b52c8095fca9930d542.PNGIkonra kattintva beállíthatjuk mely „Mod”-ban szeretnénk játszani. Lehetséges az „oldschool” látszat illetve a full képernyős lehetőség is.

·        Játék mód: Különböző játékmódok választhatóak ezen a szerveren mint például: „normal” – „Standard Iron” – „hardcore iron” – „Ultimate iron” – „group iron” – „Realism”  

o   Normal: A normál játékmóddal nagyon egyszerüen elmagyarázva minden lehetséges – nagyon sok fejlődés és semmi korlátozás.

o   Standard Iron: Nem tudsz cserélni, szerencsejátékon részt venni, nem kapsz pvp – dropot játékos után, nem tudsz dolgokat felvenni melyeket más játékosok dobtak le a földre. Nem kapsz dropot azok a szörnyek után melyeket más játékos is megsebzett.

o   Hardcore Iron: Szinte ugyanaz, mint a Standard iron a különbség az, hogy itt, ha egyszer meghalsz akkor vége. Visszaleszel rangsorolva Standard Ironban.

o   Ultimate Iron: Szintén, mint a Standard Iron, de itt nem használhatsz Bankot.

o   Group Iron: Mint a nevében is benne van, olyan a játékmód, mint a Standard Ironnak de itt cserélhetsz másik „Group Iron” módban játszó játékossal.

o   Realism: 25x xp – többlet, illetve 5% magasabb a lehetőség arra, hogy a szörnyek dobjanak valamit a halálukkor. Ebben a módban, ha meghalsz elveszted a cuccaidat.

 

Pénzhez jutási lehetőségek:

Voting: ::vote paranccsal – szavazhatunk a szerverre, a szavazás után, kapni fogunk „vote Scrolls” okat melyeket el is adhatunk vagy felhasználhatjuk őket és pontokat szerezhetünk melyekkel a „vote store” ban különböző dolgokat vásárolhatunk.  6 oldalon kell szavazni, melyekből 1 oldalon (Top100Arena) csak 24 óránként lehet a többin 12 óránként.

Donator Ranks:  ::benefits paranccsal meg nyitódik a simplicity oldalon egy lista melyen felvannak tüntetve melyik rank-al mit lehet elérni milyen dolgok adódnak még hozzá a játékhoz.

Events: Minden „Boss” eventhez nyugodtan csatlakozhatsz, nem számít, ha meghalsz, egy minimum sebzést kell bevinni a szörnyeknek és a szörny drop garantált.

Boxes: Ezen a szerveren nagyon sok féle box van a legegyszerűbb Mystery boksz- tól a nagyon drága Neptun/Drogo Loco Boxokig. a ::boxloots paranccsal megnézhetjük mely Box milyen dolgokat illetve mennyiséget ad egy nyitás után.

 

Remélem tudtam segíteni eme egy😉szerű „Tutorial/Guide” -vel, bármi más kérdéssel, ha online vagyok fordulhattok hozzám. Ingame name: Goodhex

 

I would like to say a special thanks for the Simplicity Staff members for letting me do this non English tutorial/Guide.simp.PNG.156e56944a3c2bd1a612a2c32c85facd.PNG

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


DOWNLOAD & PLAY
FOR FREE TODAY!

play now
×
×
  • Create New...